Ervaringen van cliënten

Sophie (44): Ik kan iedereen de massages bij Nienke aanraden! Het heeft mij geholpen om meer uit mijn hoofd te gaan en meer te voelen wat mijn lijf me te vertellen heeft. Nienke werkt ontzettend prettig, is heel wijs en kan heel goed luisteren. Bij elke sessie stemden we samen af op wat ik op dat moment nodig had. De periode dat ik massagetherapie kreeg was een periode waarin ik veel te verwerken had. Dit kwam tijdens de massages vaak aan de orde wat ik erg prettig vond. De massages gaven rust en nodigden ook uit om op latere momenten terug te gaan naar dat rustiger gevoel. Ik ben heel blij dat dit op mijn pad gekomen is!

Carla (51): Ik vond het toch best spannend om me voor het eerst door iemand te laten masseren. Maar het mocht er zijn, Nienke stelde er een paar vragen over en ging verder gewoon rustig door met haar manier van doen. Waardoor ik ook rustig werd, mijn spanning kon laten gaan en in alle rust de massage kon ontvangen. Ik vind het mooi dat Nienke heel veel op intuïtie doet, natuurlijk heeft ze de kennis en kunde van alle technieken, maar wát ze doet komt voort uit haar intuïtie. En had bij mij veel effect. In de week na de tweede massage voelde ik mijn basis heel erg aanwezig. Wel slecht geslapen, terwijl ik normaal een goede slaper ben. Na de derde massage werd het me duidelijk dat ik de afgelopen jaren de rust in mijn hoofd en gevoel heb gevonden, maar dat de onrust in mijn benen me wat vertellen wil. Daar wil ik nu verder naar kijken.

Frank (45): Nienke heeft mij gemasseerd in de tijd dat ik werd behandeld voor darmkanker. Haar massages en de gegeven aandacht en energie hebben wezenlijk bijgedragen aan mijn herstel. Ik had het gevoel dat alles klopte, dat we telkens verder kwamen. Dat er een opbouw inzat die leidde tot een bijna spiritueel moment waarop ik mijn lichaam gereinigd voelde worden. De massages gaven me veel rust. Een gevoel of emotionele staat die ik later als ik niet kon slapen of me onrustig voelde opnieuw kon aanboren en me weer tot rust bracht. Hierdoor ging de reikwijdte van de massages verder dan het moment alleen. Massagetherapie bij Nienke heeft me goed geholpen om me meer bewust te worden van mijn lichaam, mijn vermoeidheid en het geschonden vertrouwen in mijn lichaam door deze ziekte. Het heeft me geholpen meer rust te vinden, concentratie en aanvaarding.